Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lovely Complex

 

 

  Lovely Complex

 

Szereplői:

 

Otani Atsushi

Otani egy olyan 159cm magas srác ami elég kicsi a többiekhez képest. Voltegyszer egy élménye egy lánnyal aki a magassága miat dobta Otanit. Ezek után a srác megfogadta, hogy soha többet nem kezd ki nála magasabb lánnyal, de ez igen nehéz mivel egyik osztálytársa elég magas és folyton kettesben vanak, bár egymás idegeire mennek azért még alakul ki közöttök egy  kis romantika hisz kine szeretne egyből Otaniba?! Mellesleg mind a ketten ugyan azt a zenét szeretik és így még könyebb nem a magaságokra gondolni!

Koizumi Risa

Risa 170cm ami a Jaoán társadalomban elég magasnak számít. Odavan Umiozuért csak úgy mint osztálytársa Otani is. Risának is volt egy nagyon rossz élménye amiért megígérte, hogy soha többet nem szeret bele nála alacsonyabb srácba, bár ezt az ígéretét hamar megszegi és igazából jól is teszi.

Ishikara Nobuko

Risa legjobb barátja és a pasija Nakao akivel folyton együtt van és persze nagyon boldogok együtt. Eleinte még segített Risának, hogy bevalja érzéseit Otani iránt ami sikerült.

Nakao Heikichi

Otani legjobb barátja és mind a ketten kosaraznak, mellesleg Nobu pasija.Ő Otaninak segített de amelett törödött az ő kis Nobujával is.

Tanaka Chiharu

Risa más barátnője. Chiharu elég félénk eleinte még a fiúktól is fél, de Otaninak hála hamar legyőzi a félelmét és össze jön Suzukival.

Suzuki Ryoji

Otani másik barátja. Eleinte Suzuki is fél a lányoktól, de ő Risának köszönheti, hogy már nem fél és Chiharu pasija lehet.

Mayu Kanzaki

Otani volt barátnője de dobta őt egy magasabb fiúért amiért Otani nagyon kiakadt. Kanzaki és Chiharu elégé hasonlítanak egymásra és Otaninak ezért is teccik Chiharu amíg össze nem jön Suzukival.

Haruka Fukagawa

Szerelmes Risába de csalódnia kell mikor Risa bevalja, hogy a "törpe" Otaniba szerelmes.

Seiko Kotobuki

Szerelmes Otaniba és ez a fiúnak is teccik eleinte míg ki nem derül, hogy igazából fiú és állítása szerint          "-Istenke rossz testbe rakott engem". Ezek után azért még próbálkozik Otaninál bár a Atsushi nem bírja a "lány" közelségét.

Kuniumi Maitake

Ő az új angoltanár akiért szinte az összes lány odavan még Risa is amiért se Nobu se Otani nincs oda és próbálják észhez téríteni.

Yoshioka Mimi

Mimi körülbelül akkora mint Risa és ő is szerelmes Otaniba és amikor meghallja, hogy Otani egy magas lánnyal jár megakarja keseríteni a lány életét, hogy Otani csak az övé legyen. Még azt is elmondja, hogy minden nap tejet visz neki, hogy Otani magasabbra nőjön, de ez eddig nem sikerült.

Kazuki Kohori

Kohori egy magas Otanival és Risával dolgozik együtt és mikor egyszer Risa elalszik Ő megakarja csókolni és ezt Otani pont látja (akkor már járnak). Otani nagyon féltékeny lesz de úgy tesz mintha misem történt volna persze a végén megbánja az egészet és újra együtt lesz Risával.

Umibozu

Risa és Otani imádja a sztárt hisz nagyon jó a zenéje. XD! Ez köti őket legjobban össze.


Itt egy kis kép, hogy ki-kibe szerelmes:


Ezek közül mindenkit felsoroltam és írtam róla vmit.

 

 

 
 

 

Profilkép


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 31239
Hónap: 406
Nap: 45